pátek 19. dubna 2013

Začínám blogovat .....

Rozhodla jsem se vytvořit si vlastní osobní blog, aby mí kamarádi, čtenáři i fanoušci měli pod kontrolou vše nové, co se v mé hlavě urodí i co v ní bude následně přehodnoceno či zamítnuto, a nemuseli dlouze surfovat po internetu :) Také abych měla sama pro sebe zpětnou vazbu od Vás, svých čtenářů,  a abych zde mohla postupně zveřejnit i své reference pro zájemce o texty, recenze, PR články, výměnu odkazů i tvorbu webových stránek pro chovatele. Současně bych tento svůj blog ráda využila k publikaci článků, které jsou pro mne zajímavé a tématicky je nelze zařadit k mým stávajícím projektům. A taky velmi ráda svůj první osobní blog využiji pro vlastní zápisky a kontrolu sebe samé, co z mých nápadů šlape a co je pro Vás nepoužitelné, nepochopitelné či jinak "k ničemu" :)

Většina z Vás ví, že mým velkým a srdečním koníčkem je chov sibiřských koček. Věnuji jim ráda spoustu svého volného času a to nejen těm svým chlupáčkům doma, snažím se o propagaci sibiřek, pomoc začínajícím chovatelům i spolupráci s chovateli "služebně staršími". Mým hlavním cílem v tomto mém snažení je pomoct tomuto úžasnému plemeni v jeho dalším vývoji s velkým důrazem na odchov kotíšků zdravých, povahově vyrovnaných a typem odpovídajících standardu, aby zájemci o koťátka sibiřských koček našli příjemné, milé a zdravé společníky, kteří jim budou dělat radost spoustu let. 

Chtěla bych svou práci na internetu rozšířit o další témata mně blízká a tak tímto blogem začínám soustřeďovat své internetové aktivity do jednoho místa, do jakéhosi rozcestníku, a budu moc ráda za Vaše reakce, komentáře či nápady k mým projektům, článkům i stránkám.  

  

Žádné komentáře:

Okomentovat